Open/Close Menu بالابر هیدرولیک ، بالابر خانگی
نیاز به مشاوره و کارشناسی دارید ؟ همین حالا پیام دهید »
ارتباط مستقیم با تلفن همراه : 09129304454

قیمت نصب بالابر رستورانی (آسانسور غذابر)

نصب بالابر رستورانی در سراسر ایران ، از تهران و حومه تا حتی شمال و جنوب کشور، کافیه که با شماره ۰۹۱۲۹۳۰۴۴۵۴ تماس بگیرید تا از قیمت بالابر رستورانی برای رستوران خود آگاه شوید.

بالابر رستورانی چیست؟

بالابر رستورانی به بالابرهایی گفته می‌شود، که جهت تسهیل حمل یا انتقال غذا، ظروف یا بار در محیط‌های رستورانی به کار گرفته می‌شود. این دسته از بالابرها با توجه به نیاز رستوران‌ و ظرفیت بار خود می‌توانند باری به وزن ۵۰ کیلوگرم تا چند تن را جا به جا کنند. جنس بدنه و کابینه بالابر رستورانی عمدتا از نوع استیل است. به طور معمول نوع بالابر هیدرولیکی آن به عنوان استاندارد بالابر رستورانی در نظر گرفته می‌شود اما به سبب قیمت بالایی که این نوع از بالابرها دارند ممکن است افراد به جای نوع هیدرولیکی، از بالابر کششی استفاده کنند که نسبتا ارزان‌ترهستند. بالابرهای کششی شامل مدل‌هایی ازجمله بالابر ماشین، بالابر مراکز تجاری و فروشگاهی هستند. حال بیایید به نوع دیگری از بالابرها به نام بالابر غذا بپردازیم.

بالابر رستوران

بالابرغذا چیست؟

این نوع از بالابرها مدل کوچکتری از بالابر رستورانی هستند، که برای جابجایی بار و غذا تا حداکثر ۵۰۰ کیلوگرم طراحی شده اند. این نوع از بالابرها همانطور که از نامشان پیداست، در مکان‌هایی نظیر رستوران‌ها، بیمارستان‌ها، فروشگاه‌ها، هتل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. همانطور که عنوان شد اندازه این دست بالابرها بسیار کوچک است، به طوری که اندازه کف کابین آن از ۱ متر مربع و ارتفاعش از ۱٫۲ متر بیشتر نمی‌شود.
معمولا جنس بدنه و درب این بالابر به دو شیوه عمودی، استیل و گالوانیزه طراحی شده است و قابلیت حمل بار سنگین را ندارد. همانطور که پیش‌تر نیز عنوان شد نهایت توان حمل بار این بالابر رستورانی به پانصد کیلوگرم می‌رسد.

بالابر رستوران

ویژگی‌های استفاده از بالابر رستورانی

استفاده از بالابر رستورانی جهت تسهیل در جابجایی بار، ظروف و غذا در نظر گرفته می‌شوند. این بالابرها با حرکت نرم و بی‌صدایی که دارند سر و صدایی ایجاد نمی‌کنند؛ نصب این بالابرها به جهت اندازه کوچک سریع و آسان است. مصرف برق بسیار ناچیزی دارند و بجز آن، در زمان قطع برق دارای سیستم اضطراری هستند. یکی از نگرانی‌هایی که اکثرا هنگام شنیدن نام بالابر به یاد می‌آورند. موتورخانه در بالای ساختمان است، اما عدم وجود موتورخانه برای بالابر رستورانی یکی از مزایای فوق العاده این بالابرها است. این بالابرها قابلیت اجرا با برق تک یا سه فاز را دارند، هزینه سرویس و نگهداری‌ آنها بسیار اندک است .

مشخصات فنی بالابر غذا

تجهیزات به کار رفته تماما پیچ و مهره‌ای بوده و مطابق با استاندارد بالابر آسانسور است. نوع استفاده به صورت بالابر رستورانی می‌باشد. ظرفیت آن چیزی حدود ۱۸۰ الی ۵۰۰ کیلوگرم است. ابعاد با توجه به مساحت محل و به صورت دلخواه می‌باشد. سیستم محرک نیز به انتخاب مشتری می‌تواند به صورت هیدرولیک یا کششی باشد. طول مسیر برای هیدرولیک ۱۵ متر و برای کششی حدودا ۵۰ متر می‌باشد. نوع در بالابر بسته به سفارش مشتری می‌تواند لولایی یا گیوتنی طراحی شود. سرعت حرکت نیز بسته به محرک استفاده شده از ۱۶ تا ۵۰ متر بر ثانیه می‌باشد. برق ورودی بالابر سه فاز تک فاز می‌باشد. کفی کابین می‌تواند به صورت ورق آج دار ساده یا آهن، استیل یا آلومینیوم باشد.

در طول تاریخ استفاده از بالابر رستورانی محدود به رساندن غذا از آشپزخانه زیرزمین به اتاق ناهارخوری بود، اما امروزه کاربردهای آنان بسیار تنوع یافته است. برای مثال کاربرد این بالابرها در بسیاری از خانه‌ها به جهت آوردن خواربار از گاراژ به آشپزخانه، فرستادن رخت‌چرک‌ها از طبقات بالایی به رخت‌شور خانه یا حتی آوردن هیزم از زیرزمین به طبقات بالاتر می‌باشد. در مراکز شهری امروزی، خانه‌ها به صورت طبقاتی در زمین‌های کوچکی ساخته می‌شوند و ساکنان به ناچار مجبور به حمل بارهای سنگین، به تعداد بالا در راه‌پله‌ها می‌شوند. این اتفاق می‌تواند برای همه به ویژه سالمندان، بسیار خطرناک باشد، به همین سبب نصب یک بالابر می‌تواند به همه کمک کند.

ابعاد بالابر رستورانی

این بالابرها می‌تواند صرفا جهت حمل غذا یا در کنار آن برای بار به مقدار زیاد نیز باشد. دارای حداکثر ظرفیت خاصی هستند. در حالت کلی ظرفیت آنها چیزی مابین ۵۰ کیلوگرم تا چند تن در نظر گرفته می‌شود. اما مجاز به جابجایی اشخاص نمی‌باشند. ین نوع بالابرهادر اندازه  یک متر مربع سطح مقطع و ۱٫۲ متر ارتفاع طراحی و پیاده‌سازی شده اند. سیستم محرک این بالابرها می‌تواند به دو مدل کششی یا هیدرولیکی باشد که مدل هیدرولیکی به جهت امنیت و کارایی بهتر به عنوان مدل استاندارد معرفی می‌شود. گاهی به جهت صرفه‌جویی در منابع اشخاص تصمیم به چشم‌پوشی از بالابرهای هیدرولیکی گرفته و از انواع کششی آن استفاده می‌کنند. اما همین کاهش هزینه‌ با کاهش ایمنی نسبت به نوع هیدرولیکی آن همراه است.

انواع بالابر رستورانی

بالابر هیدرولیکی: بالابری که از نیروی هیدرولیکی استفاده می‌کند و دارای انواع مختلفی نظیر صنعتی، فروشگاهی، خانگی و … می‌باشد. در حالت کلی بالابرهای هیدرولیکی به دو دسته نفربر و باربر تقسیم می‌شوند. ویژگی‌های بالابر هیدرولیکی شامل نیازمندی به فضای کم، امنیت بالا به دلیل شیرهای اطمینان و سوئیچ‌های فشار حرارتی، قیمت مقرون به صرفه، دقت کنترل، راندمان بالا، عدم نیاز به موتورخانه و … می‌باشد. در طراحی سیستم بالابر هیدرولیکی از جریان سیال پر فشار استفاده شده و به علت اینکه در این نوع بالابر از بخش‌های متحرک بسیار کمی استفاده می‌کنند. طراحی آن ساده و در عین حال بسیار کارآمد است. بالابرهای هیدرولیکی شامل سه نوع کابین‌دار، نیم کابین و کفی می‌شوند. در نوع کابین‌دار آن، به جهت بالا بردن امنیت همراه یک کابین ساخته می‌شود که وجود این کابین سبب افزایش هزینه‌های پایانی است. البته این عامل وابسته به اندازه کابین می‌باشد و قیمت ثابتی برای آن وجود ندارد.

 

بالابرهای کششی: این بالابرها عملکرد متفاوتی نسبت به مدل هیدرولیکی دارند، جهت هزینه و امنیت کمتر گاهی مورد توجه قرار می‌گیرند. این مدل از بالابرها دارای مصارف گوناگونی از ساختمانی، منزل، مغازه تا رستوران و … هستند. پرکاربردترین نوع این بالابر مدل خانگی آن است. هزینه‌ی استفاده از این نوع بالابر شامل عناصر گوناگونی نظیر ارتفاع، قدرت موتور، جنس و ابعاد کفی تعیین می‌شود. لازم به ذکر است که بیشترین استفاده از این نوع بالابر جابجایی بار است.[/column]

طراحی و پیاده سازی توسط شرکت آسیا سرمایه 2017 ©
 
تمامی حقوق محفوظ است ، کپی برداری از محتوای سایت غیر مجاز می باشد .